10 augusti 2015
18:15

Häverödals SK F 01/02

Referat: Gimo IF FK F01 - Häverödals SK F 01/02

Derby mot Gimo som bjöd på varmt väder och matchen spelades på deras fina A-plan.
Spelmässigt var inte denna drabbning någon riktig höjdare utan chanserna som skapades kom från snabba omställningar och fasta situationer av lagen.
Första halvlek var det mest ställningskrig och hårt jobb. Närmast ett mål var Gimo men Hanna kommer ut fint på närskottet och kan rädda. Vi har väl inga riktigt heta chanser i första och det blir mållöst i paus.
2:a och Alva är på hugget och kan vinna duellen och serverar Amanda som kan rulla in ettan.
13 sek av andra har det gått då.....
Vi hotar bättre i djupet och skapar sånär riktigt fina chanser. Gimo utjämnar efter halva 2:a och det tuffar till sig på plan. Vi borde nog fått in nån till men det dröjer tills sista 7 då Hedda spelar upp en fin boll på Amanda som lägger en grym boll till Alva och hon skjuter snyggt in 2-1.
En hörna i slutet där Gimo flyttar upp allt dom har skapar nerv men vi håller rent.
Stark insats av oss och dagens plus går till vårat enormt bra försvarsspel vi har över hela banan. Svårforcerade och bra press på bollhållare!
Jämna och täta matcher mot Gimo som vanligt och tack till dom att matchen gick att flytta.

Bra match och skönt att börja Hösten med 3 pinnar tjejer!!